diumenge, 31 de gener del 2010

La Primera Cursa del Pastisset, tot un èxit ! !

Aquest matí s'ha celebrat a Benifallet la I Cursa del Pastisset.
Ha estat tot un èxit en tots els aspectes: Participació, organització, climatologia i gran col·laboració de la gent del poble.
Han participat entre la modalitat de "cursa" i la de "marxa" un total de 420 participants, la majoria de les Terres de l'Ebre o comarques limítrofes. Haurien pogut ser molts més tenint en compte que es van tancar les inscripcions a falta de més d'una setmana.
Un "10" per a la Organització encapçalada per la Mònica y Diego que han estat capaços d'implicar a tot Benifallet en un event que jo quasi m'atreviria a catalogar sense precedents.
Han estat en tot, cuidant fins al mínim detall i a un altíssim nivell. Qualsevol diria que porten un munt d'anys organitzant "saraus" d'aquesta envergadura. La gent del poble s'hi ha bolcat de ple i al mateix temps ha disfrutat al veure que l'esforç de tots s'ha vist recompensat amb una bona festa i amb els visitants que han marxat contents i sorpresos per la gran professionalitat i el calorós tracte que se'ls ha donat.
La climatologia no podia ser millor. Ens ha parat el vent de dies anteriors; des de primera hora ha fet la fresqueta ideal per compensar el calor que genera l'activitat atlètica. Ha caigut fins i tot alguna gota cap a la meitat de la cursa i a l'hora del dinar ha sortit un sol radiant que ha fet del dinar un autèntic plaer per a tots els assistents.
L'olla barrejada elaborada amb tota la dedicació de les "dones meravelles" estava insuperable.
Des de aquí felicitar i agrair al dos màxims protagonistes del dia, la Mònica i Diego que han regalat al poble un dia memorable i als participants un meravellós record de Benifallet que segurament mai oblidaran.


Sortida de la cursa
.


Los de la cursa deixant lo Camí del Cementeri
.


La marxa pujant a "La Planeta"
.


Marxant per "La Planeta"
.


Marxant pel Camí de Ritxer
.


L'abituallament de la marxa
.


L'arribada
.


Lo dinar a la pista del riu

~ 7 ~

2 comentaris:

  1. Moltíssimes gràcies Lluís per aquesta crònica tant bonica. Gràcies a tots vosaltres això ho hem fet possible. Moltes gràcies per ajudar-nos a netejar senderes, amb els regals que ens heu fet i ufff no sé com agraïr a tothom la seva col.laboració desinteressada. No acabaria mai de donar les gràcies a tothom, a les dones MERAVELLES, a Poley, la Susana, Jaume, Sonia....pues no acabaria de dir noms...tothom ens ha ajudat sense pensar-s'ho dues vegades, i la veritat, és que gracies a tots i si Déu vol, l'any que bé hi tornarem amb la mateixa il.lusió com si fós la primera vegada! Moltes gràcies. Mònica i Diego

    ResponElimina
  2. Ja em podeu apuntar per a l'any que vé. De participant, col.laborador, o les dues coses, o lo que més convingui !!
    Lluís

    ResponElimina