Ahir a la nit al casal municipal es va celebrar la Festa de la Clotxa ..
Un àpat en honor a Sant Antoni que consta de mig pa d'aproximadament uns 500gr tallat per la meitat d'on surten dues racions.
Aquestes es buiden de la molla del pa per omplir el seu interior amb una sardina salada "de casc" a més de tomàquet i all. Tot el farciment s'ha cuit preiament a la brasa i un cop an l'interior del pa se li afegeix un bon raig d'oli d'oliva verge amb algú que altre acompanyament, com va ser ahir d'una butirarra.
"Bocata di Camperoli".
Un àpat en honor a Sant Antoni que consta de mig pa d'aproximadament uns 500gr tallat per la meitat d'on surten dues racions.
Aquestes es buiden de la molla del pa per omplir el seu interior amb una sardina salada "de casc" a més de tomàquet i all. Tot el farciment s'ha cuit preiament a la brasa i un cop an l'interior del pa se li afegeix un bon raig d'oli d'oliva verge amb algú que altre acompanyament, com va ser ahir d'una butirarra.
"Bocata di Camperoli".
El sopar va estar amenitzat pel duo "Azar".
Els preparatius al carrer.
.
La gent esperant per omplir la clotxa.
~ 5 ~
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada