divendres, 5 de març del 2010

S'inaugura lo Castellot de la Roca Roja

Avui al mig dia lo Sr. Josep Huguet, Conseller d'Innovació Universitats i Empresa, ha vingut a Benifallet per a inaugurar la posada en marxa del Castellot de la Roca Roja com un altre dels exponents turístics de la nostra població.
Al Conseller l'acompanyaven lo Sr. Josep F. Monclús, director del serveis territorials del mateix departament, los presidents dels Consells Comarcals de la Ribera i del Baix Ebre i altres personalitats.
Primer, el conseller ha signat al llibre d'honor de l'Ajuntament, després tothom ha anat al Casal on s'ha fet la presentació.
Seguidament, lo Conseller ha pujat al llagut "Benifallet" acompanyat d'altres personalitats i representants dels comerços i entitats de Benifallet.
Lo llagut els ha portat al nou embarcador que també s'ha estrenat, situat al peu de la muntanyeta on està situat lo Castellot.
Tant lo Conseller com los demés assistents han estat una bona estona gaudint de tota la adequació museística del conjunt històric abans de marxar altre cop de tornada al poble amb lo llagut.





Signatura al llibre d'honor

Baixant amb lo llagut "Benifallet".


Arribada a l'embarcador d'Aldovesta.

Entrada al poblat.

Visitant lo conjunt històric dintre del poblat.

~ 11 ~