dilluns, 30 de gener del 2012

III Cursa del Pastisset

Un altre cop la Cursa del Pastisset torna a batre récord de participació.
En aquesta tercera edició de la cursa s'han inscrit 269 participants en la modalitat de "cursa" i 274 participants en la modalitat de "marxa".
Els recorreguts eren similars als altres anys, però amb algunes variacions per no caure en la monotonia.
La organització, com sempre, ha estat excel.lent. Hi havia implicada un munt de gent del poble, tant joves con grans. Tant a la sortida/arribada, als controls de pas, a tots els punts d'habituallament, servint l'esmorzar i preparant el dinar dels participants.
la Cursa del Pastisset ja és un dels events que porta més gent al poble, transformant-se en una autèntica festa esportiva i en un mitja de donar a conèixer lo  nostre poble, part de les muntanyes i camins que l'envolten i els seus productes més típics, a part del dolç que li dona nom.
Enllaç de Cursa del Pastisset:
http://cursadelpastisset.blogspot.com/

divendres, 6 de gener del 2012

Tornen los Reis Mags

Igual com de costum ens tornen a visitar ses majestats ela Ries Mags d'Orient.
Han arribat per la carretera de Tivenys i desafiant un vent que se ho emporta tot.
La crisi sembla que encara no ela ha arribat al seu país, ja que han vingut carregats de regals com en ells és habitual.
Lo casal de Benifallet estava a rebentar de gent esperant-los. Sobre tot de nens i nenes que emocionats s'afanyaven a pujar a l'escenari en busca dels seus regals quan les hosteres dels reis cridaven el seu nom.
D'es d'aquí els demanem que aquest vent fort els ajudi a emportar-se totes les desventures i malalties i després vingui tot un any de molta salut i felicitat per a tots los benifalletencs i benifalletenques.