dilluns, 31 de gener del 2011

La Cursa del pastisset, torna a trionfar

Ahir Benifallet va viure tota una festassa de l'atletisme de muntanya. Senzillame'n, va ser impressionant la que van muntar la Mònica, el Diego i tota la colla d'amics i gent que els i anava darrera en tot lo muntatge de l'event. Tot un exemple en com s'ha de treballar en equip.
Si a la de l'any passat li vam donar un "10" de nota, a la d'aquest any, li hauríem de donar un "11".
No se quanta gent va participar finalment , per que al passar dels 520 participants, ja el dilluns passat es van tancar les inscripcions; però jo vaig veure un dorsal amb el número 545. Això, us ho dirà tot!
Quina gentada!!, tant en participació com en acompanyament, i això que corria una bona fresqueta de bon matí per aquella pista de la vora de riu on estava instal·lada la sortida i arribada.
No se si van quedar més contents los del poble o els forasters, però tot hom va acabar crec que igual que jo,... Pensant ja en la de l'any que ve,...



dijous, 6 de gener del 2011

Belén 2010

PRIMERAMENT: Demano perdó a la gent que segueix aquest blog per que per motius de feina l'he tingut "aletargat" uns quants mesos.

Tornem a reprendre lo fil de les coses que passen a Benifallet amb el guarniment del Belén que es fa tots los anys a les Festes de Nadal.
Aquest any han hagut canvis d'emplaçament degut a les obres que s'estan fent ala Safarejos que era el lloc on habitualment s'ubicava en anys anteriors.
Aquest any, les noves incorporacions de edificacions representatives del poble al Belén han fet referència a la apertura  del bar/alberg que s'ha posat en funcionament a l'Estació de la Via Verda de Benifallet.
Cada cop són més les maquetes de edificacions i llocs emblemàtics del poble al Belén y per tant, cada vegada es necessitarà més espai disponible.
Lo Belén de Nadal en sí mateix, ja s'ha convertit en una de les coses emblemàtiques del nostre poble.


Un cartell "monumental".
Lo nou Pont de Riberola.
Cardó.
L'Ebre. Molt important !
L'Estació de  Benifallet a la Via Verda i al fons l'Esglesia i el Naixement.

Lo naixement, a la vora del riu.
Lo riu amb la Barca, l'Esglesia, l'Ermita del Calvari i cardó al fons.