dimarts, 20 d’abril del 2010

III Jornades Culturals de Benifallet

Del passat 9 i fins al proper 30 d'abril, es celebren les III Jornades Culturals de Benifallet.
Contagiades per l'ultim esdeveniment important al poble com ha estat l'obertura al públic del poblat ibèric del Castellot de la Roca Roja, la majoria dels actes de les jornades han estat i estaran molt lligades amb el poblat i el món íber.
Excepte la excursió, tots los demés actes es fan al Casal Municipal.Van començar lo divendres 9 amb una conferència sobre "El món Iber com a recurs cultural i turístic", a carrec de Ramón Santacana, llicenciat en arqueologia i historia antiga per la U.B. i doctor el pedagogia.
Lo diumenge 18 es va fer una representació de teatre, molt divertida, a carrec del grup Emfapatir que va comptar amb gran afluència de gent.
Lo proper dissabte 24 tindrem una actuació poetico-musical que promet ser força interessant a carrec de David Espinós, un dels nostres estimats "alvirets" i Josep LLuís Villa.
Tancarà les Jornades una conferència que no ens podem perdre, ja que anirà a carrec de la nostra estimada i simpàtica Azucena Povill, llicenciada en Història de l'Art per la U.R.V.
Farà la cloenda de les Jornades el Director del Serveis Territorials de Cultura, el Sr.Xavier Vega..

Vinga, no us quedeu a casa, anem a les Jornades !!


La tarda del teatre


Conferencia de l'Azucena Povill i cloenda.

~ 12 ~